Sałatka z mielonki tyrolskiej - przepis z konserwy | Przepisy.pl pixel

Sałatka z mielonką tyrolską

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
8 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

28 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

7 sztuk

400 gramów

1 łyżeczka

6 sztuk

1 łyżeczka

1 pęczek

1 sztuka

150 gramów

5 sztuk

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez, musztardę, śmietanę, maggi i sól dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Mielonkę, ogórki, ser, ziemniaki i jajka pokrój w dużą kostkę.

Krok 3

Wymieszaj z sosem i schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej