
Składniki
7 sztuk
2 łyżki
5 sztuk
150 gramów
1 sztuka
1 pęczek
1 łyżeczka
6 sztuk
null
2 łyżki
1 łyżeczka
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez, musztardę, śmietanę, maggi i sól dokładnie wymieszaj.
Krok 2
Mielonkę, ogórki, ser, ziemniaki i jajka pokrój w dużą kostkę.
Krok 3
Wymieszaj z sosem i schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej