
Składniki
2 łyżki
7 sztuk
400 gramów
1 łyżeczka
6 sztuk
1 łyżeczka
1 pęczek
1 sztuka
150 gramów
5 sztuk
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez, musztardę, śmietanę, maggi i sól dokładnie wymieszaj.
Krok 2
Mielonkę, ogórki, ser, ziemniaki i jajka pokrój w dużą kostkę.
Krok 3
Wymieszaj z sosem i schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej