Sałatka z mielonką tyrolską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z mielonką tyrolską

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

8 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

7 sztuk

2 łyżki

5 sztuk

150 gramów

1 sztuka

1 pęczek

1 łyżeczka

6 sztuk

null

2 łyżki

1 łyżeczka

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez, musztardę, śmietanę, maggi i sól dokładnie wymieszaj.

Krok 2

Mielonkę, ogórki, ser, ziemniaki i jajka pokrój w dużą kostkę.

Krok 3

Wymieszaj z sosem i schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z mielonką tyrolską - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej