Składniki
300 gramów
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
3 sztuki
1 pęczek
1 łyżeczka
null
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
zagotuj 1 l wody i włóż marchewkę oraz Bulion na włoszczyźnie Knorr. gotuj 10 minut. po tym czasie dodaj fasolkę szparagową, selera i i paprykę.
Krok 4
po następnych 10 minutach dodaj resztę warzyw i gotuj do miękkości.Ugotowane warzywa odcedzić.
Krok 5
dodaj oliwę, dopraw pieprzem i majerankiem.
Krok 1
Fasolkę szparagową oczyść i pokrój. Cukinię i bakłażana pokrój na pół plastry,
Krok 2
marchewkę po obraniu pokrój w plastry. paprykę i selera pokrój w paski.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej