Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory

Autor: Mirecki Płock

ratingratingratingratingrating

3

22 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

62 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

65 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

20 gramów

100 gramów

2 opakowania

3 szczypty

5 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miski wsypać sałatę lodową lub taką ktorą się lubi, mozna kupić torebke gotowej pomieszanej np. z cukinią lub samemu porwać, w międzyczasie pokroić łososia i pomidorki suszone w paski oraz ugotować 4 jajka do dekoracji.

Krok 2

Nastepnie pokruszuć ser feta

Krok 3

cdn

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej