Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory

Autor: Mirecki Płock

ratingratingratingratingrating

3

heart
22 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

64 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

66 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

20 gramów

100 gramów

2 opakowania

3 szczypty

5 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miski wsypać sałatę lodową lub taką ktorą się lubi, mozna kupić torebke gotowej pomieszanej np. z cukinią lub samemu porwać, w międzyczasie pokroić łososia i pomidorki suszone w paski oraz ugotować 4 jajka do dekoracji.

Krok 2

Nastepnie pokruszuć ser feta

Krok 3

cdn

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej