Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory

Autor: Mirecki Płock

ratingratingratingratingrating

3

21 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

59 osób wydrukowało

Pobierz pdf

60 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

5 sztuk

1 opakowanie

100 gramów

3 szczypty

4 sztuki

1 opakowanie

20 gramów

2 opakowania

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miski wsypać sałatę lodową lub taką ktorą się lubi, mozna kupić torebke gotowej pomieszanej np. z cukinią lub samemu porwać, w międzyczasie pokroić łososia i pomidorki suszone w paski oraz ugotować 4 jajka do dekoracji.

Krok 2

Nastepnie pokruszuć ser feta

Krok 3

cdn

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z łososie, surimi, ser feta i suszone pomidory - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej