Składniki
4 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
10 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokroić warzywa
Krok 2
Czosnek rozgnieść i wymieszać z oliwą.
Krok 3
Całą zawartość puszki z tuńczykiem dodać do warzyw, polać rozgniecionym czosnkiem i wymieszać
Przepisy w Waszym wykonaniu
19 osób ogląda przepis: 
Sernik z białą czekoladą
20 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej