Surówka z cukinii przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z cukinii

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

150 gramów

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cukinię i marchewkę zetrzyj na grubej tarce bądź pokrój w cienkie paseczki.

Krok 2

Z pozostałych składników sporządź dressing i wymieszaj z surówką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z cukinii - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sznycel po izraelsku
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej