Beziki z dżemem

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 gram

10 sztuk

0.5 szklanki

1 szczypta

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubić z solą na sztywno, dodając cukier.

Krok 2

Gotową pianę włożyć do szprycy i wyciskać beziki na wysmarowaną Kasią blachę.

Krok 3

Pieczemy ok 20 min., po czym suszymy ok. 60 min.

Krok 4

Na upieczone nakładamy dżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Beziki z dżemem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Beza Pavlova
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej