Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą

Autor: natalia20041989

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 sztuka

4 sztuki

3 sztuki

8 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

4 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

4 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.

Krok 3

Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.

Krok 4

Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej