
Składniki
8 sztuk
1 sztuka
4 sztuki
3 sztuki
8 sztuk
5 sztuk
1 sztuka
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.
Krok 3
Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej