Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą

Autor: natalia20041989

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

1 sztuka

4 sztuki

3 sztuki

8 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

4 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

4 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.

Krok 3

Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.

Krok 4

Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka ziemniaczana z wędzoną makrelą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Sakiewki mięsne
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej