
Składniki
8 sztuk
1 sztuka
4 sztuki
3 sztuki
8 sztuk
5 sztuk
1 sztuka
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.
Krok 3
Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej