
Składniki
8 sztuk
1 sztuka
4 sztuki
3 sztuki
8 sztuk
5 sztuk
1 sztuka
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.
Krok 3
Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej