
Składniki
8 sztuk
1 sztuka
4 sztuki
3 sztuki
8 sztuk
5 sztuk
1 sztuka
4 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ziemniaki w mundurkach. Jajka ugotuj na twardo.
Krok 2
Rybę pozbaw ości i skóry, podziel mięso na mniejsze kawałeczki.
Krok 3
Warzywa i jajka pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
Do warzyw i jajek dodaj podzieloną na kawałki rybę, posiekaną natkę pietruszki, majonez i przyprawy do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej