Chrupiące roślinne "kotlety" z ziemniakami
NOWY PRZEPIS
łatwe
0 osób zapisało

Składniki
2 opakowania
750 gramów
2 sztuki
5 łyżek
2 sztuki
2 sztuki
10 mililitrów
1 łyżka
1 łyżeczka
500 gramów
4 łyżki
1 łyżeczka
0.5 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Piekarnik rozgrzej do 200*C. Pokrojone w cząstki ziemniaki wymieszaj z oliwą i posiekanym czosnkiem, oprósz tymiankiem i rozmarynem, dopraw do smaku solą i pieprzem. Ziemniaki piecz przez 45 minut obracając je co jakiś czas.
Krok 2
Pokrój cebulę w cienkie krążki, umieść je w małym czystym słoiku. W małym rondelku zagotuj 200ml wody , połącz z octem , cukrem i solą. Marynatą zalej cebulę i pozostaw ją tak do wystygnięcia.
Krok 3
W między czasie przygotuj Crispy Chic Burger The Vegetarian Butcher zgodnie z instrukcją i ugotuj fasolkę na parze, lub tak jak lubisz.
Krok 4
Pietruszkę wymieszać z majonezem i sokiem z cytryny. Podawaj Crispy Chic Burger The Vegetarian Butcher z pieczonymi ćwiartkami ziemniaków, marynowaną cebulką oraz zieloną fasolką i majonezem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Crispy Chic Burger The Vegetarian Butcher
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej