Ekspresowe faszerowane papryki z wędzonym serem
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Tofu smażone z ryżem brązowym, puree z dyni i surówka z sałaty i kefiru
45 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Ekspresowe faszerowane papryki z wędzonym serem
Można to danie nazwać “gołąbkami dla leniwych” nic nie trzeba zawija, smakuje obłędnie, a do jego przygotowania wystarczy tylko 6 składników, piekarnik, patelnia i tarka. Prościej się nie da.