Makaron muszle z rybą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Makaron muszle z rybą

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

20

1 opakowanie

150 gramów

150 gramów

1 sztuka

0.5 sztuki

50

1 szczypta

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Muszle ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy. Odcedź i wystudź.

Krok 2

Surowego łososia pokrój w grubą kostkę, włóż do miksera wraz z wędzonym łososiem, posiekanym koperkiem, sokiem z cytryny i śmietaną. Zmiksuj na gładką masę i dopraw do smaku. Wymieszaj z serem.

Krok 3

Ugotowany makaron muszle napełnij łososiowym farszem przy użyciu rękawa do szprycowania. Naczynie żaroodporne natłuść i umieść w nim muszle.

Krok 4

Fix Spaghetti Carbonara Knorr przygotuj według przepisu umieszczonego na opakowaniu. Następnie wlej do naczynia z muszlami.

Krok 5

Wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. C i zapiekaj 45 minut. Posyp startym parmezanem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Makaron muszle z rybą  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Skrzydełka na ryżu
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej