
Składniki
0.25 łyżeczki
0.25 łyżeczki
1.5 sztuki
1 sztuka
1 kilogram
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Poszatkować bardzo drobno natkę pietruszki i czosnek. Czosnek można też przecisnąć przez wyciskacz do czosnku.
Krok 2
Wymieszać wszystko razem a następnie połączyć z miękkim masłem.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej