Łosoś w pikantnej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl

Łosoś w pikantnej panierce

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę opłucz, pokrój na kawałki i oprósz solą.

Krok 2

W miseczce roztrzep jajko.Panierkę z opakowania Fix Knorr wysyp na płaski talerz.

Krok 3

Następnie w panierce obtocz kawałki ryby. Smaż na rozgrzanym oleju kilka minut na złoty kolor. Po usmażeniu ułóż na papierowym ręczniku, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej