Łosoś w pikantnej panierce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś w pikantnej panierce

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę opłucz, pokrój na kawałki i oprósz solą.

Krok 2

W miseczce roztrzep jajko.Panierkę z opakowania Fix Knorr wysyp na płaski talerz.

Krok 3

Następnie w panierce obtocz kawałki ryby. Smaż na rozgrzanym oleju kilka minut na złoty kolor. Po usmażeniu ułóż na papierowym ręczniku, aby pozbyć się nadmiaru tłuszczu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś w pikantnej panierce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Łosoś w panierce
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej