Łosoś limonkowo-czosnkowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś limonkowo-czosnkowy

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

2 łyżki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia umyj i podziel na kawałki. Skrop limonką i posyp pokruszoną kostką czosnkową.

Krok 2

Ułóż łososia na blasze i skrop oliwą.

Krok 3

Piecz przez 6 minut w temperaturze 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej