Łosoś limonkowo-czosnkowy

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

2 łyżki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia umyj i podziel na kawałki. Skrop limonką i posyp pokruszoną kostką czosnkową.

Krok 2

Ułóż łososia na blasze i skrop oliwą.

Krok 3

Piecz przez 6 minut w temperaturze 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej