Łosoś limonkowo-czosnkowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Łosoś limonkowo-czosnkowy

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

2 łyżki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia umyj i podziel na kawałki. Skrop limonką i posyp pokruszoną kostką czosnkową.

Krok 2

Ułóż łososia na blasze i skrop oliwą.

Krok 3

Piecz przez 6 minut w temperaturze 200 stopni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Łosoś limonkowo-czosnkowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Burger z łososiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej