Sashimi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sashimi

Autor: Piotr Murawski

ratingratingratingratingrating

6

55 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

66 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 gramów

100 mililitrów

20 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę pokrój w plastry 2 centymetry na 4 centymetry.

Sashimi  - Krok 1

Krok 2

Plastry złóż na pół, ułóż na talerzu. Serwuj z wasabi, sosem sojowym i imbirem.

Sashimi  - Krok 2
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sashimi  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zapiekana cukinia
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej