Masło rzeżuchowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło rzeżuchowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżeczka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do masła dodaj rzeżuchę, lubczyk, sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło rzeżuchowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej