Masło pomidorowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło pomidorowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

0.5 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miseczki wrzuć masło, ser żółty, koncentrat, cebulę i pieprz.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło pomidorowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej