
Składniki
300 gramów
1 łyżka
1 opakowanie
200 gramów
50
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jabłka umyj i obierz.
Krok 2
Obraną marchewkę zetrzyj na tarce.
Krok 3
Jabłka pokój w kostkę, kefir wymieszaj z zawartością opakowania Sosu sałatkowego Knorr.
Krok 4
Połącz przygotowane składniki, dodaj chrzan i wymieszaj z kefirem. Udekoruj listkami pietruszki.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy do mizerii Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej