Składniki
600 gramów
4 łyżki
4 łyżeczki
4 łyżeczki
4 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Umyte i obrane marchewki rozdrobnij w kształt spaghetti przy użyciu kuchennej temperówki lub podawaj w formie cieniuteńkich plasterków, które uzyskasz przy użyciu obieraczki do warzyw.
Krok 2
Posyp rodzynkami, sezamem, polej miodem, olejem i wymieszaj.
Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: witaminy A.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej