Ziołowa bagietka

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

7

80 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

76 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bagietkę ponacinaj w poprzek co 2 cm. Uważaj, aby nie przekroić bułki do końca.

Krok 2

W miseczce wymieszaj margarynę, natkę, pieprz oraz rozkruszoną Mini kostkę Knorr. Następnie delikatnie wkładaj nożem margarynę w nacięte szczeliny w bagietce.

Krok 3

Gotową bagietkę włóż na kilka minut do nagrzanego piekarnika i zapiecz. Podawaj jako dodatek do sałatek.

przepisy.pl

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ziołowa bagietka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Hiszpański omlet
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej