
Składniki
1 sztuka
3 łyżki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietkę ponacinaj w poprzek co 2 cm. Uważaj, aby nie przekroić bułki do końca.
Krok 2
W miseczce wymieszaj margarynę, natkę, pieprz oraz rozkruszoną Mini kostkę Knorr. Następnie delikatnie wkładaj nożem margarynę w nacięte szczeliny w bagietce.
Krok 3
Gotową bagietkę włóż na kilka minut do nagrzanego piekarnika i zapiecz. Podawaj jako dodatek do sałatek.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej