
Składniki
700 gramów
1 opakowanie
100 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaj jabłka suszone i wymieszaj mięsem mielonym.
Krok 2
Zrób w schabie podłużne nacięcie i umieść w nim przygotowany farsz.
Krok 3
Natrzyj mięso przyprawą Knorr.
Krok 4
Następnie umieść schab w rękawie do pieczenia.
Krok 5
Dokładnie zamknij i piecz w temperaturze 180° C przez około 60 minut. Podawaj schab na gorąco, lub na zimno jako wędlinę.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej