Masło chrzanowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło chrzanowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło, chrzan, sok z cytryny i cukier puder wrzuć do miseczki.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej