Masło chrzanowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło chrzanowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 sztuki

1 łyżeczka

1 szczypta

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Masło, chrzan, sok z cytryny i cukier puder wrzuć do miseczki.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Umieść w lodówce na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło chrzanowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej