Aromatyczne tosty z szynką Serrano przepis – Zobacz na przepisy.pl

Aromatyczne tosty z szynką Serrano

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.25 szklanki

8 sztuk

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój w trójkąty, skrop oliwą i zapiecz w nagrzanym piekarniku na rumiany kolor.

Krok 2

Szynkę podziel na mniejsze plastry i ułóż po jednym na każdym chlebowym trójkąciku.

Krok 3

Roszponkę opłucz, osusz i ułóż na szynce.

Krok 4

Zepnij wykałaczką, skrop oliwą i ułóż aromatyczne tosty na półmisku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej