Aromatyczne tosty z szynką Serrano przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Aromatyczne tosty z szynką Serrano

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

0.25 szklanki

8 sztuk

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój w trójkąty, skrop oliwą i zapiecz w nagrzanym piekarniku na rumiany kolor.

Krok 2

Szynkę podziel na mniejsze plastry i ułóż po jednym na każdym chlebowym trójkąciku.

Krok 3

Roszponkę opłucz, osusz i ułóż na szynce.

Krok 4

Zepnij wykałaczką, skrop oliwą i ułóż aromatyczne tosty na półmisku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Aromatyczne tosty z szynką Serrano - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
32 osoby oglądają przepis:
Ciastka z budyniem
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej