
Składniki
200 gramów
100 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nachosy wsyp na blachę.
Krok 2
Zetrzyj ser żółty i posyp nim nachosy.
Krok 3
Papryczki odsącz, pokrój w plasterki i posyp nimi nachosy. Całość wstaw do piekarnika na około 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej