Orzeszki

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
20 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

26 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

30 dekagramów

20 dekagramów

10 dekagramów

1 łyżka

1 łyżka

5 dekagramów

1 opakowanie

1 opakowanie

1

Przygotowanie krok po kroku

Użytkownik Moje Ciasto

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Orzeszki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej