
Składniki
1 sztuka
null
null
0.7 szklanki
1 sztuka
3 łyżki
1 sztuka
3 łyżki
1 sztuka
600 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety namocz w mleku na 2 godziny.
Krok 2
Warzywa i owoce obierz i posiekaj w drobniutką kostkę.
Krok 3
Wymieszaj, skrop sokiem z cytryny, dodaj majonez i dopraw do smaku.
Krok 4
Filety osusz i przetnij na pojedyncze paski, zwijaj je w ruloniki i układaj spięte wykałaczkami na półmisku.
Krok 5
Napełnij ryby sałatką, resztę rozłóż po bokach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej