Pomarańczowe śledzie z cebulą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

0.7 szklanki

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

3 łyżki

1 sztuka

600 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety namocz w mleku na 2 godziny.

Krok 2

Warzywa i owoce obierz i posiekaj w drobniutką kostkę.

Krok 3

Wymieszaj, skrop sokiem z cytryny, dodaj majonez i dopraw do smaku.

Krok 4

Filety osusz i przetnij na pojedyncze paski, zwijaj je w ruloniki i układaj spięte wykałaczkami na półmisku.

Krok 5

Napełnij ryby sałatką, resztę rozłóż po bokach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomarańczowe śledzie z cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka Waldorf
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej