Składniki
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
5 łyżek
5 łyżek
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszarpać na małe strzępy i wymieszać z ketchupem.
Krok 2
Pierś z kurczaka pokroić i usmażyć z przyprawami GYROS.
Krok 3
Ogorek, paprykę pokroić.
Krok 4
W salaterce ułożyć warstwami: Kapusta + ketchup Pierś z kurczaka Ogórek pokrojony Papryka pokrojona Kukurydza Wierzch posmarować majonezem i udekorowań wg upodobania.
Krok 5
Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej