
Składniki
2 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
0.3 szklanki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę umyj i porwij w paski.
Krok 2
Wodę z fasoli wlej do garnka i rozmieszaj z natką pietruszki i ketchupem.
Krok 3
Paprykę i cebulę pokrój w kostkę.
Krok 4
Do miski z sałatką dodaj fasolkę, kukurydzę, paprykę i cebulę.
Krok 5
Sałatkę zalej wcześniej przygotowanym sosem.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej