
Składniki
2 sztuki
3 łyżki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
0.3 szklanki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę umyj i porwij w paski.
Krok 2
Wodę z fasoli wlej do garnka i rozmieszaj z natką pietruszki i ketchupem.
Krok 3
Paprykę i cebulę pokrój w kostkę.
Krok 4
Do miski z sałatką dodaj fasolkę, kukurydzę, paprykę i cebulę.
Krok 5
Sałatkę zalej wcześniej przygotowanym sosem.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej