Sałatka warzywna z czerwoną cebulą

Autor: Szczygiełek

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

5 sztuk

1 sztuka

3 sztuki

5 sztuk

5 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

200 gramów

2 łyżki

5 gramów

2 gramy

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj al dente: marchew, ziemniak, pietruszka . Jajka na twardo.

Krok 2

Wszystkie warzywa i owoce pokrój w drobną kostkę. Groszek odsącz z nadmiaru wody i dodaj.

Krok 3

Przypraw, dodaj musztardę i majonez. Dobrze wymieszaj.

Szczygiełek

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka warzywna z czerwoną cebulą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej