
Składniki
0.5 kilograma
1 sztuka
5 sztuk
2 gramy
5 gramów
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
2 łyżki
200 gramów
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj al dente: marchew, ziemniak, pietruszka . Jajka na twardo.
Krok 2
Wszystkie warzywa i owoce pokrój w drobną kostkę. Groszek odsącz z nadmiaru wody i dodaj.
Krok 3
Przypraw, dodaj musztardę i majonez. Dobrze wymieszaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?
Czytaj więcejSłodycz miodu fantastycznie kontrastuje z goryczkowym smakiem musztardy. Nic więc dziwnego, że sos musztardowo-miodowy świetnie komponuje się z wieloma składnikami – zwłaszcza o naturalnie łagodnym smaku. Korzystaj z niego zawsze wtedy, gdy twoim potrawom brakuje wyrazu. Prosty w przygotowaniu sos miodowo-musztardowy do burgera pasuje tak samo dobrze, jak do ryb, sałatek, pieczonych mięs, a nawet kanapek.
Czytaj więcej