
Składniki
0.5 kilograma
1 sztuka
5 sztuk
2 gramy
5 gramów
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 sztuki
2 łyżki
200 gramów
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj al dente: marchew, ziemniak, pietruszka . Jajka na twardo.
Krok 2
Wszystkie warzywa i owoce pokrój w drobną kostkę. Groszek odsącz z nadmiaru wody i dodaj.
Krok 3
Przypraw, dodaj musztardę i majonez. Dobrze wymieszaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej