
Składniki
3 łyżki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
0.5 sztuki
0.5 sztuki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Liście sałaty rozrywamy na mniejsze kawałki, dodajemy łososia pokrojonego w paseczki i kukurydzę. Jogurt doprawiamy kostką bazyliową, koperkiem i białym pieprzem. Sałatkę polewamy sosem. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej