Surówka z kapusty pekinśkiej

Autor: Grace kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

1 opakowanie

1 sztuka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić w cienkie paski.

Krok 2

Dodać łyżkę majonezu, sos sałatkowy i wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej