Surówka z kapusty pekinśkiej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z kapusty pekinśkiej

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić w cienkie paski.

Krok 2

Dodać łyżkę majonezu, sos sałatkowy i wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej