Surówka z kapusty pekinśkiej

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić w cienkie paski.

Krok 2

Dodać łyżkę majonezu, sos sałatkowy i wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej