Surówka z kapusty pekinśkiej przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Surówka z kapusty pekinśkiej

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 opakowanie

1 łyżka

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa pokroić w cienkie paski.

Krok 2

Dodać łyżkę majonezu, sos sałatkowy i wymieszać.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Surówka z kapusty pekinśkiej - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej