Sałatka z pieczarek marynowanych przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka z pieczarek marynowanych

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 łyżka

null

1 sztuka

2 łyżki

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki pokroić w plasterki.

Krok 2

Ogórki obrać i pokroić w drobną kostkę. Dodać odsączony groszek, wymieszać,

Krok 3

Dodaj majonez i śmietanę, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka z pieczarek marynowanych - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej