3BITT przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

3BITT

Autor: martusiat

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 łyżeczki

1 szklanka

1 sztuka

6 opakowań

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

z składników z mąki pszennej mąki kartowlanki,cukru i cukru waniliowego ugotowac budyń

Krok 2

ostygniety budyn roztrzec z kostka margaryny na krem.

Krok 3

ukladamy herbatniki na blache na herbatniki wlewamy krem a na krem toffi a na gore ukladamy nastepna warstwe herbatnikow a do dekoracji mozemy ulozyc Sniezke

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • 3BITT - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej