Krem bananowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem bananowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

50 gramów

2 sztuki

1 łyżeczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Obierz, uduś i upiecz jabłka.

Krok 2

Następnie pokrój je w cząstki.

Krok 3

Obierz banany.

Krok 4

Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze.

Krok 5

Podawaj z owocami. Posyp wanilią i skrop sokiem cytrynowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem bananowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Ogórki w zalewie gyros
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej