
Składniki
1 szklanka
50 gramów
2 sztuki
1 łyżeczka
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz, uduś i upiecz jabłka.
Krok 2
Następnie pokrój je w cząstki.
Krok 3
Obierz banany.
Krok 4
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze.
Krok 5
Podawaj z owocami. Posyp wanilią i skrop sokiem cytrynowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej