
Składniki
1 szklanka
50 gramów
2 sztuki
1 łyżeczka
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz, uduś i upiecz jabłka.
Krok 2
Następnie pokrój je w cząstki.
Krok 3
Obierz banany.
Krok 4
Wszystkie składniki zmiksuj w blenderze.
Krok 5
Podawaj z owocami. Posyp wanilią i skrop sokiem cytrynowym.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej