Krem z chleba razowego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z chleba razowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

500 gramów

30 gramów

0.5 sztuki

60 gramów

250 mililitrów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj i obierz jabłka, po czym przekrój je na pół i wyjmij gniazda nasienne. Zetrzyj na tarce o dużych otworach.

Krok 2

Wymieszaj z cukrem kryształowym i startą wanilią. Smaż 5-8 minut na małym ogniu.

Krok 3

Wymieszaj z opłukanymi rodzynkami i ubitą śmietanką z cukrem pudrem .

Krok 4

Przesyp tartym chlebem. Ułóż w kompotierkach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej