Krem z chleba razowego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Krem z chleba razowego

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 gramów

500 gramów

30 gramów

0.5 sztuki

60 gramów

250 mililitrów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj i obierz jabłka, po czym przekrój je na pół i wyjmij gniazda nasienne. Zetrzyj na tarce o dużych otworach.

Krok 2

Wymieszaj z cukrem kryształowym i startą wanilią. Smaż 5-8 minut na małym ogniu.

Krok 3

Wymieszaj z opłukanymi rodzynkami i ubitą śmietanką z cukrem pudrem .

Krok 4

Przesyp tartym chlebem. Ułóż w kompotierkach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Krem z chleba razowego - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ryba po grecku
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej