
Składniki
2 szklanki
0.5 sztuki
1 szklanka
3 szklanki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mleko z cukrem zagotuj na wolnym ogniu.
Krok 2
Gdy zacznie gęstnieć dodaj kokos. Wymieszaj i przestudź.
Krok 3
Do chłodnej masy dodaj roztopione masło, wymieszaj i posmaruj wafle.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej