Biszkopt orzechowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biszkopt orzechowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

30 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

4 łyżki

4 sztuki

0.5 łyżeczki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubij z cukrem.

Krok 2

Następnie dodaj żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i orzechy.

Krok 3

Lekko wymieszaj i upiecz w tortownicy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców. Każdy, kto tylko raz spróbuje tej słodyczy, wie, że wobec tego smaku nie można być obojętnym.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej