Biszkopt orzechowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biszkopt orzechowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

30 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

4 łyżki

4 sztuki

0.5 łyżeczki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubij z cukrem.

Krok 2

Następnie dodaj żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i orzechy.

Krok 3

Lekko wymieszaj i upiecz w tortownicy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Naleśniki a la buritos
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.

Czytaj więcej

Soczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.

Czytaj więcej