Biszkopt orzechowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Biszkopt orzechowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

30 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

4 łyżki

4 sztuki

0.5 łyżeczki

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubij z cukrem.

Krok 2

Następnie dodaj żółtka, mąkę z proszkiem do pieczenia i orzechy.

Krok 3

Lekko wymieszaj i upiecz w tortownicy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Biszkopt orzechowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zielona zupa warzywna
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej