
Składniki
2 sztuki
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany piecz w skórce do czasu, gdy zrobią się czarne.
Krok 2
Połóż je na talerzu, rozkrój wzdłuż, rozchyl i nalej w środek ajerkoniak.
Krok 3
Polej rozpuszczoną czekoladą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej