Masło cytrynowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło cytrynowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 sztuka

0.5 sztuki

1 szczypta

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cytrynę sparz, wyciśnij z niej sok i zetrzyj skórkę.

Krok 2

Zmiksuj wszystkie składniki.

Krok 3

Schłódź przed podaniem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło cytrynowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej