
Składniki
0.5 pęczka
4 sztuki
1 pęczek
0.5 pęczka
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz wątrobę z błon, a następnie pokrój na małe kostki i obsmaż na oleju.
Krok 2
Przypraw solą i pieprzem, po czym skrop sokiem z cytryny. Posyp posiekaną bazylią i majerankiem.
Krok 3
Duś 10 minut. Udekoruj posiekaną natką pietruszki.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej