Farsz z serem i ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz z serem i ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 sztuka

null

1 łyżka

2 łyżki

150 gramów

200 gramów

6 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Biały ser wymieszaj ze szpinakiem, jajkiem, solą, pieprzem, połową ziół i połową tartego sera.

Krok 2

Tak przygotowaną masą nafaszeruj gotowane cannelloni.

Krok 3

Ułóż je w naczyniu do zapiekania, posyp resztą ziół zmieszanych z odrobina masła i tartym serem. Piecz około 20 minut.

pasibrzuch

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Risotto z brokułami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej