Farsz z serem i ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz z serem i ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

1 sztuka

null

1 łyżka

2 łyżki

150 gramów

200 gramów

6 sztuk

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Biały ser wymieszaj ze szpinakiem, jajkiem, solą, pieprzem, połową ziół i połową tartego sera.

Krok 2

Tak przygotowaną masą nafaszeruj gotowane cannelloni.

Krok 3

Ułóż je w naczyniu do zapiekania, posyp resztą ziół zmieszanych z odrobina masła i tartym serem. Piecz około 20 minut.

pasibrzuch

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz z serem i ziołami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej