Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi

Autor: EmilySarah Margaret

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.25 szklanki

80 gramów

2 łyżki

250 gramów

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozpuszczamy margarynę, miód, czekoladę i mleko. Dodajemy płatki i mieszamy. Z masy formujemy kulki, obtaczamy np. w wiórkach kokosowych i układamy na talerzu. Wkładamy do lodówki do ostygnięcia. Polecam bo są pyszne!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej