Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
0.25 szklanki
80 gramów
2 łyżki
250 gramów
150 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozpuszczamy margarynę, miód, czekoladę i mleko. Dodajemy płatki i mieszamy. Z masy formujemy kulki, obtaczamy np. w wiórkach kokosowych i układamy na talerzu. Wkładamy do lodówki do ostygnięcia. Polecam bo są pyszne!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej