Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi

Autor: EmilySarah Margaret

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.25 szklanki

80 gramów

2 łyżki

250 gramów

150 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozpuszczamy margarynę, miód, czekoladę i mleko. Dodajemy płatki i mieszamy. Z masy formujemy kulki, obtaczamy np. w wiórkach kokosowych i układamy na talerzu. Wkładamy do lodówki do ostygnięcia. Polecam bo są pyszne!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kulki ryżowe
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej