Przepis na ciasteczka czekoladowe z płatkami owsianymi
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
0.25 szklanki
80 gramów
2 łyżki
250 gramów
150 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozpuszczamy margarynę, miód, czekoladę i mleko. Dodajemy płatki i mieszamy. Z masy formujemy kulki, obtaczamy np. w wiórkach kokosowych i układamy na talerzu. Wkładamy do lodówki do ostygnięcia. Polecam bo są pyszne!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej