
Składniki
500 mililitrów
1 sztuka
50 gramów
0.5 pęczka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj 500 ml wody i rozpuść w niej kostkę bulionową Knorr.

Krok 2
Żółtko roztrzep i utrzyj z parmezanem. Dodawaj do gorącego rosołu małe kawałki sera z żółtkiem, tworząc kluseczki.

Krok 3
Podawaj rosół posypany posiekaną natką pietruszki.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej