Składniki
1 sztuka
2 sztuki
50 gramów
0.5 pęczka
500 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zagotuj 500 ml wody i rozpuść w niej kostkę bulionową Knorr.
Krok 2
Żółtko roztrzep i utrzyj z parmezanem. Dodawaj do gorącego rosołu małe kawałki sera z żółtkiem, tworząc kluseczki.
Krok 3
Podawaj rosół posypany posiekaną natką pietruszki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Warzywna zapiekanka „na szybko”
30 min.
łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktu8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej