
Składniki
15 dekagramów
null
3 łyżki
null
null
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę porwij palcami na małe kawałki. Ser feta pokrój w kostkę.
Krok 2
Rzodkiewki pokrój w plastry, a dymkę wraz ze szczypiorkiem posiekaj.
Krok 3
Sos sałatkowy grecki Knorr wymieszaj z wodą a następnie z oliwą.
Krok 4
Składniki sałatki przełóż do salaterki, polej sosem i oprósz siekaną natką pietruszki.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej