
Składniki
0.7 litra
750 gramów
250 gramów
4 łyżeczki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz kiwi. Następnie pokrój je wzdłuż i pokrój w plasterki.
Krok 2
Pomarańcze obierz i pokrój w kostkę.
Krok 3
Wszystko zmieszaj z sokiem pomarańczowym i cukrem waniliowym.
Krok 4
Upraż migdały na patelni bez tłuszczu i podaj do sałatki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej