
Składniki
null
2 sztuki
null
null szczypt
null
1 łyżka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory pokrój w półplasterki, ogórki w plasterki a cebulę w talarki. Wymieszaj.
Krok 2
Oprósz solą i pieprzem.
Krok 3
Ocet połącz z oliwą, dodaj cukier, sól i pieprz
Krok 4
Sałatkę zalej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej