
Składniki
null
3 łyżki
2 sztuki
null
100 mililitrów
1 łyżka
1 pęczek
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę osącz z zalewy i przełóż do salaterki.
Krok 2
Cebulkę posiekaj w cieniutkie plasterki, a pomidory rozkrój w ósemki. Wymieszaj razem z fasolką.
Krok 3
Jogurt naturalny połącz ze śmietaną i odrobiną soku z cytryny, dopraw do smaku, polej przygotowaną sałatkę.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej