Grillowany schab z szybką “fasolką po bretońsku” BBQ i pomidorami
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij3 osoby zapisały

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

“Trufle’ z indyka z sosem BBQ
40 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Grillowany schab z szybką “fasolką po bretońsku” BBQ i pomidorami
Kulinarny wehikuł czasu, połączyliśmy znane z dzieciństwa smaki w zupełnie nowe danie. Soczyste kawałki grillowanego schabu, świeża sałatka z pomidorów z dodatkiem szalotek, oprószonych delikatnie solą i pieprzem. Jednak hitem jest tutaj “fasolka po bretońsku” najlepszy ketchup, naturalny sok jabłkowy, miód, musztarda i tymianek tworzą domową bazę BBQ do tego klasyka w nowej odsłonie. Pokochają dorośli, bo przypomną im się czasy dzieciństwa. Pokochają dzieci, bo to coś pysznego.