Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal

105 przepisów - 21 dni

Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

4

heart
144 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

52 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

80 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 łyżek

1 szklanka

0.5 sztuki

1.5 szklanki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Wszystkie składniki zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.

Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - Krok 1

Krok 2

Podawaj na zimno.

Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, magnezu, żelaza, cynku, miedzi, witaminy E, witaminy B1, witaminy B2, witaminy B6, witaminy C, folianów, witaminy B12, witaminy D.

2

Opinie o przepisie

  • Mateusz Słowiński

    Mateusz Słowiński , 04.05.2019

    świetny koktajl choć ja musiałem dodać trochę cukru :)

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Oliwia Małecka

    Oliwia Małecka , 21.09.2018

    nie zły

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej