Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal
105 przepisów - 21 dni
Koktajl truskawkowo-bananowy z płatkami owsianymi na mleku sojowym
łatwe
80 osób zapisało

Składniki
5 łyżek
1 szklanka
0.5 sztuki
1.5 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Wszystkie składniki zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.

Krok 2
Podawaj na zimno.


Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, magnezu, żelaza, cynku, miedzi, witaminy E, witaminy B1, witaminy B2, witaminy B6, witaminy C, folianów, witaminy B12, witaminy D.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej