Leśna zupa grzybowa - przepis na szybką zupę | Przepisy.pl pixel

Leśna zupa grzybowa

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

10 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

150 gramów

2 sztuki

2 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Grzyby oczyścić, umyć, pokroić w kostkę. Szalotki pokroic w drobno. Na patelni rozgrzać masło. Dodać cebulke, przesmażyć, dodac grzyby, doprawić sola i pieprzem. Smażyć az zmiękną.

Krok 2

Zupe z torebki wsypać do 500ml zimnej wody. Wymieszać razem, zagotować. Dodać grzyby z cebulka, lubczyk, gotować razem 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Leśna zupa grzybowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej