
Składniki
5 sztuk
null
2 łyżki
null
null
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obierz marchewkę, a następnie pokrój ją w kostkę, zalej wodą i ugotuj.
Krok 2
Gdy będzie miękka, dodaj groszek.
Krok 3
Zagęść mąką, przesiewając ją lekko przez sitko prosto do marchewki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej